孫耀威劇中可說是艷福不淺,同兩位女主角連詩雅和雨僑有感情戲之餘,更有不少親熱鏡頭
有場醉吻連詩雅戲。
何珮瑜、連詩雅 、雨僑 及陳嘉莉 四位性感女神加新搞笑小天后鄭欣宜 主演的話題網劇《性敢中環》,已經播到第4集。
今次飾演整形外科醫生的栢天男,表面上是一個多情花弗男,其實背後隱藏住一個感人故事。

醉吻連詩雅

孫耀威﹕老婆好鍾意睇! 

(先機網)由何珮瑜 ( Jeana )、連詩雅 ( Shiga )、雨僑 ( Ava ) 及陳嘉莉 ( Kelly ) 四位性感女神加新搞笑小天后鄭欣宜 ( Joyce ) 主演的話題網劇《性敢中環》,第四集於 7 月 5 日(五) hmvod 免費有得睇,而會員則可一次過睇晒第一季 1 - 6 集。
久未返港拍劇的孫耀威 ( Eric ),對於今次能夠參演《性敢》,他指﹕「每次拍香港嘅戲或劇特別開心,始終係講廣東話,特別有親切感。」
而今次在劇中可說是艷福不淺,同兩位女主角連詩雅和雨僑有感情戲之餘,更有不少親熱鏡頭,Eric 除了表示開心,更大膽指沒有向老婆陳美詩 ( Macy ) 申報,他說﹕「當然唔使同 Macy 申報啦!佢最鍾意睇我拍愛情片,最鍾意睇我拍親熱戲, Macy 一直都好鼓勵我去做呢件事。同埋兩位女主角都十分專業,令拍攝時一啲尷尬都冇,大家都好自然順暢就入咗戲。」
至於今次飾演整形外科醫生的栢天男,表面上是一個多情花弗男,其實背後隱藏住一個感人故事,他和第一次合作的 Jeana,表示很合拍和順利﹕「Jeana 工作態度非常好,埋位前會同對手、導演溝通、試戲、非常專業。」而 Jeana 則笑指﹕「和栢天男合作,只有一個感覺,就是覺得佢無論正面、側面、前面或後面都好似金城武,好 charm 同好有紳士風度!等埋位時,大家仲會成日傾養生同 keep fit 嘅話題,通常女仔先會傾呢啲話題,但佢好鍾意。」
上一條下一條