至於去年憑《反黑》「招積」一角爆紅的張建聲 (Justin),亦在年宵蒲頭。
《棟篤特工》 iPhone 電話保護套。
三合一幸運套裝 ─ 有齊魚蝦蟹、估大細同電動骰盅,啱晒成班朋友新年耍樂。

《棟篤》《反黑》殺入年宵

張建聲開檔:我拋個身出嚟賣!

(先機網報道)十日後便送雞迎狗,全港年宵檔攤準備明日 ( 2月10日 ) 開鑼,hmv 數碼中國集團今年亦在維園花市開設年宵檔攤位 ( booth:299 ),並推出《棟篤特工》及《反黑》兩項重點產品。
由黃子華及佘詩曼主演之狗年賀歲片《棟篤特工》,電影公司所出產的一系列產品,包括 iPhone 電話保護套、以特工手提銀篋作為圖案的 tote bag 以及暗藏「槍械」圖案的迷你特製麻雀;而 hmv 的招牌狗仔 logo,正好配合狗年福到,所以亦化身招財狗,推出 cushion、頸枕及風車,仲有三合一幸運套裝 ─ 有齊魚蝦蟹、估大細同電動骰盅,啱晒成班朋友新年耍樂。
至於去年憑《反黑》「招積」一角爆紅的張建聲 (Justin),亦在年宵蒲頭,產品有招積漫畫圖案的手機殼、招積變色杯及招積 cushion,有杯又有枕,招積任你攬,Justin更講到明會做生招牌:「好多謝老闆蕭定一幫我出『招積』product,係我人生第一次有自己嘅產品,加上《反黑》有咁多支持者,真係好感恩,我會叫晒啲親戚朋友嚟捧場,希望賣晒去,呢次我起碼去花市三日,拋埋個身出嚟賣!」Justin 透露仲有一款未曝光的特色產品,會在明日正式曝光。
上一條下一條